2012-04-30

Call of Duty MW3 - Dužnost zove na pobedu u trećem svetskom ratu!

Na zahtev mnogih fanova sajta objavljujemo CoD MW3 recenziju koju je napisao mladi kandidat za mesto u našem uredničkom timu Strahinja Stojanović.
Da sećam se te 2002.godine,ko da je juče bilo.Tada je sve počelo.Rodjena je nova igra , koja nam je svima pomerila zadnjice sa stolice ili tada poda ni ja se baš ne sećam tog detalja.I evo nas,sada 10 godina kasnije možemo da kazemo da je sve ispalo odlično i da Activision zna da pravi pare.
Jedna od brojnih lokacija u igri.
E sada da skratim priču 2011. godine pojavio se novi deo Modern Warfare 3,direktan nastavak na Modern Warfare 2.Glavni protagonista igre sada je Yuri,Rus, koji mrzi Makarova više nego bilo koji čovek(treba napomenuti da jedan deo igre igrate kao "SAS" a u nekim trećim igrate kao pripadnik "Delta Force-a") . Igra je smeštena u skoriju budućnost tačnije u treći svetski rat.Priča je odlična kao u prethodniku,gameplay nije promenjen ni malo,ali tako valjda masa i želi.Pre nego što sam počeo da ga igram držao sam do sebe da je MW2 apsolutni favorit u franšizi,ali kada sam probao Survival,Missions i kampanju video sam da vredi svaku datu paru.Kao što sam pomenuo u survivalu postoji niz misija poredjanih po tezini ili ti jacini protivnika.Jos jedna važna stavka,u koju ulaze Activison pare tj.dosta para,je multyplayer.Veoma interesantan i zarazan za svakog fana igre,obavezno štivo.U njemu se levelujete i tako otključavate oružje i ostale veoma vazne stvari koje u igri"zivot znace".U ovom MP nemate klasicno otkljucavanje potrebnih stvari koje plaćate valutom zaradjenoj u igri kao što je to u Black Opsu ,već sve dobijate običnim levelovanjem.Naravno kao i do sada u svakoj Modern Warfare igri postoji scena ili misija koja prevrne naše stomake.Sećate li se misije "No Russians"(koju je Brejvik igrao pa poubijao onaj silni narod) , sada je to scena u kojoj vi snimate kamerom svoju ženu i dete,i iznenada eksplodira vozilo koje je tu stajalo i one ostaju na mestu mrtve.Niko živ ne zna zbog cega to Activision radi ali to nimalo ne kvari car igranja ove igre.
Čekaj samo da me komšiluk vidi sa
ovom pucom.
Napisao:Strahinja Stojanović (kandidat za mesto u našoj redakciji)
-------------------------------------------------------------------------
10 ROĐENDAN UZ "ELITE"
Activision je naravno odmah iskoristio pojavljivanje nove igre da promoviše svoj (platni) multyplayer servis "Elite" dodajući nove mape i oružija koje nemaju u osnovnoj igri. Naravno ove godine su iskoristili i proslavu desetog rođendana za to. Sve u svemu uspeva jer "Elite" trenutno broji 3 miliona.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Call of Duty:Modern Warefare 3    Ocena:8.3 Vrlo dobro
Žanr:FPS                                           Priča:8.7
Napravio:Activision                           Zabava:8.0
Platforme:PC,PS3,Xbox 360            Kontrole:9.0
KUPI KOD NAS:                             Grafika:7.6
PC: 2.300 dinara 4.999 dinara
PS3:4.400 dinara 5.999 dinara
Xbox 360:4.200 dinara 5.999 dinara
Zaključak:Ipak ništa bitno nije promenjeno: igra je prelaka,kampanja kratka a ocenu je izvukao multyplayer.


1 коментар:

  1. da nabavio sam CoD:MW3 odlican je preso sam ga za rekordno vreme za mene i nisam se razocaro zaista odlicna igra!

    ОдговориИзбриши