2012-04-26

Mass Effect 3 - Kraj sage u bombastičnom ruhu

Kraj sage.To je to.Pomalo konfuzan i zbrzan kraj ali to je to!To je razlog zbog kog smo kupovali ovu igru svih tih godina.Jeste li je igrali? E pa ako niste pročitajte našu recenziju.




Novi Melee napadi
Kada sam prvi put upalio ovu igru rekao sam: uau. Možda je to iz mene govorila nostalgija zbog završetka sage ili pak zadivljenost famoznom doradom Unreal Engine 3 koji je grafiku uzdigao na taj level. U tom trenutku nisam znao šta je to iz mene učinilo "uau" ali sam trenutno u jedno siguran: Mass Effect 3 je pokupio najbolje iz keca i dvojke sjedinio,doradio i ubacio u novo grafičko ruho.Iako to baš momci iz BioWare-a nisu učinili najspretnije ipak su napravili igru vrednu svog imena.
E pa da počnemo na samom početku igra vas baca u telo vašeg omiljenog komandanta koga još jedno gledamo sa leđa ramenom i ćelom.Naravno oni koji žele,na samom početku igre, mogu zameniti njegovu ćelu za bujnu plavu kosu ženskog lika Sheparda.I tako dok sa pištoljem na početku trčite sa Andersonom možete odmah primetiti dosta redizajniran meni.Helth bar je sada dole i izgleda mnogo bolje.Tu će vas zadesiti i prva explozija gde grafički engin pokazatelj vrednog rada i truda našeg BioWare-a.Podloge se vrlo malo preklapaju i dosta realistično deluju.
 Što se gejmpleja tiče stručniji igrači primetiće olakšanje jer je "cover mode" poboljsan u odnosu na dvojku mada još uvek zna da brljavi kada je skok u pitanju.Novi "melee" napadi kojih do sada nije bilo doprinose realističnosti i zabavi dok je poboljšani arsenal uvek dobro došao.
Realističan zvuk pušaka ispuniće sobu i baciti vašu neobaveštenu porodicu pod stolove i krevte. Priča se razvija brzo ali dobro kao i do sada a meniji sa izgovorenim rečima nisu konfuzni.
Glavna zamerka priči jeste kraj.Konfuzan i zbrzan neki će se čak usuditi da kažu i glup.BioWare se navodno dogovorio da će promeniti kraj ali od toga ništa još
Sve u svemu igra je jedna od najbolih i mnoge učenike će koštati dobre ocene za kraj jer kada jednom nalegnete na nju... napisao:Ivan Mišić (glavni urednik početne strane)
Mass Effect 3                                         Ocena:8.5 Odlično
Žanr:Pucačina shoot-cover                     Priča: 9.0
Napravio:EA,BioWare                            Zabava:8.7
Platforme:PC,PS3,Xbox 360                  Kontrole:8.0
KUPI KOD NAS:                                   Grafika:8.4
PC:3.200 dinara 6.999 dinara
PS3:4.000 dinara 7.999 dinara
Xbox 360:4.000 dinara 7.999 dinara
Zaključak:Mass Effect 3 po priči je sjajan a po gameplayu skoro kao sjajni Gears of War.Ako nemate Xbox 360 ovo će biti savršena zamena za Gears of War.


Нема коментара:

Постави коментар