2012-04-28

Uncharted 3 - Novi krivac za servisiranje konzole!

Pa šta reći.Koju poruku poslati.Ako Naughty Dog iznenadio tek sada onda prvi put igrate ovu igru. Već smo navikli da veliko i moćno ime Uncharted na čiji pomen svi glasno izražavaju emocije. Pa šta nam onda ostaje.Samo još jedan klon prošlih igara. Ne,ne već novi deo milionske sage o Drakeu koji više podseća na Indijanu Jonesa nego njegov sopstveni sin.




Flash-Back koji je dobro iskorišćen za
upoznavanje priče i upoznavanje kontrola.
Kada je Naughty Dog krenuo sa pravljenjem prve igre "Drake's Fortune" digla se velika medijska pažnja jer igrači nisu tačno znali šta planiraju: kopiju već pomenutog Indijana Jonesa ili neku pucačku igru u prašumi poput novog Far Cry-a.Ali Naughty Dog nije uradio ni jedno ni drugo već treće.Stvorio je potpuno nezavisnog lika kome bi čak i veliki (već treći put pomenuti) "big daddy" Indijana pozavideo. Dakle Harisonu Fordu je ostalo samo to da nabavi PS3 i igra Uncharted osećajući prazninu u svome životu i pitajući se zašto to nisam ja.
Katherine Marlowe glavom i borama.
E pa ajmo sada malo o igri.Naravno kao i do sada upadate usred neke akcije. Ovaj put to je barska tuča u kojoj brzim reakcijama i dobrim poznavanjem kontrola prelazite u uličicu gde srećete starog poznanika i glavnog neprijatelja Katherine Marlowe koja želi vaš čuveni prsten oko koga se radnja igre i vrti. Kroz Flash-Back u Nathanovu prošlost naučićete da hodate,koristite meni i look-up mode, da bežite i penjete se ali i saznati neke ključne momente o njegovoj prošlosti.
Nikada ne rasprema sobu.
Što se same priče tiče kao i do sada oduvaće vas sa fotelje.Puna obrta i situacija a cut scene su prezanimljive.Grafika pokazuje koliko može PS3 jer je iz njega izvučen i poslednji atom snage tako da saka površina bude savršena a to se može videti i iz priložene slike.
Akcija je tečna i bez prekidanja a oružija su sjajna.Bliski fajtovi zasenjuju.
Najveća zamerka ovoj sjajnoj igri jeste to da će novim igračima biti malo teže upuštanje zbog konfuznog načina skakanja i penjanja u nekim spektrima a posebno u drugoj misiji kada pratimo misterijoznog strance koji j u stvari Sally.
Glavno o ovoj igri jeste to da je famozna senzacionalna i kada je posle samo 15 minuta igre isključite shvatićete da ste se toliko uživeli da više niste sigurni gde ste tačno.Napisao:Momir Živković (pisac PlayStation 3 recenzija).
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
NAŠE MUŠTERIJE KAŽU...
Filip sa igrom
Filip Glišević je preko našeg sajta kupio ovu igru pre nekoliko dana. Evo njegovih utisaka:
"Igra je stigla brzo već dva dana nakon narudžbine. Prešao sam je do pola i iskustva su mi sjajna.Potpuno se slažem sa recenzijom.Igra je super. Grafika mi se dosta svidela.Sa sigurnošću ovo je igra godine za Sony trojku. Bilo mi je mnogo jeftinije da je kupim preko ovog sajta čak duplo, nego u drugim prodavnicama a dobio sam isti proizvod. Nastavljam da kupujem kod vas sjajni ste. Čak sam i račun dobio."
------------------------------------------------------------------------------
Uncharted 3 : Drake's Description     Ocena:9.3 Odlično
Napravio:Naughty Dog,Sony                Priča:9.7
Platforme:PS3                                      Zabava:9.0
KUPI KOD NAS:                                Kontrole:8.7
PS3:3.600 dinara 6.999 dinara            Grafika:10
Zaključak:Da li ste i u jednom momentu sumnjali? Ja nisam.

3 коментара:

  1. Анониман4/28/2012 2:20 PM

    ффМацанСРБ
    Стигла ми је игра јуче!Супер је.Само да птам имате ли онај део за Плејстејшн Виту?

    ОдговориИзбриши
  2. Uncharted:Golden Abyss imamo trenutno u ponudi sa PS Vitom ali ćemo nabaviti do prekosutra jedno pakovanje posebno.
    Cena je 3.200 dinara.

    ОдговориИзбриши
  3. Анониман6/03/2012 12:19 AM

    jer jos uvek radite

    ОдговориИзбриши